Påskefrokost i Farum Park

Kategorier


Der plejer at være goldt fyldt i FCN-baren, så skynd jer at få tilmeldt jer til påskefrokosten – foto:fcn.dk

Påskefrokost i Farum Park

Påsken byder på flere muligheder for hyggedage i Farum Park.

Ud over to hjemmekampe, topfodbold, underholdning, påskeæg til ungerne og god energi til de voksne, er der mulighed for en vaske ægte fodbold-påskefrokost i FCN Baren. Det sker op til hjemmekampen mod AGF fredag d. 29. marts fra kl. 12:00 og helt frem til kickoff kl. 15:00. Med mad, musik, drikkevarer og god påskestemning sammen med en masse medfans er der gjort alt for, at alle deltagere i påskefrokosten er i det bedst mulige humør og klar til kamp. Senest århusianerne gæstede Farum Park, vendte FCN-drengene et truende 0-2-nederlag til en fantastisk 5-3-sejr, hvilket AGF selvfølgelig vil gøre deres bedste for at revanchere. Derfor er der på alle måder lagt i kakkelovnen til endnu et spændende opgør mellem de to hold. Prisen for deltagelse er kun 99 kr. pr. person, og tilmelding sker på fcnshoppen.dk. KLIK HER for at læse mere om påskefrokosten. 4 stk. højbelagt smørrebrød (fire forskellige varianter)
1 stk. 0,4 liters påskebryg
Påskegave fra Royal Unibrew KØB DINE BILLETTER TIL PÅSKEKAMPENE HER.