NYT online billet-salg åbnet!

Kategorier


Så kan du sikre dig din billet online via det nye billetsystem – foto: boesenfoto.dk

NYT online billet-salg åbnet!

Topkampen i Superligaen intensiveres og der er nu kun 6 hjemmekampe tilbage i Farum Park, før det hele afgøres.

Med 4 point de første to kampe holder de danske mestre fra FC Nordsjælland fast i andenpladsen, der ud over sølvmedaljer også giver mulighed for kvalifikationskampe til Champions League. Feltet er dog ekstremt tæt, og hver eneste kamp er afgørende. Allerede i Påsken spilles der to vigtige kampe i Farum Park: FC Nordsjælland – AGF 
Langfredag d. 29. marts kl. 15:00

FC Nordsjælland – FC Midtjylland
Påskemandag d. 1. april kl. 15:00 Der er run på billetinteressen og du kan allerede nu sikre dig plads til de to Påske-kampe og til resten af forårets vigtige opgør i Farum Park. Se kampprogrammet her. Den eneste kamp, der endnu ikke kan købes billetter til er FC Nordsjælland – FC København d. 15. april. Billetsalget til denne kamp åbner snarest, og vil du være sikker på at få plads, kan du med fordel tilmelde dig FCNews, så du er blandt de første, der får nyheden om billetsalget, så snart det åbner. Klik dig ind på vores nye online billetsalg, vælg de ønskede kam og print dine billetter allerede nu! Der kommer tryk på til de afgørende kampe! KLIK HER for ONLINE Billetsalg