Nordstrand: Det kan ikke blive mandag hurtigt nok

Kategorier


Morten Nordstrand har scoret i de seneste tre kampe, han har spillet. (Foto: Boesenfoto.dk)

Nordstrand: Det kan ikke blive mandag hurtigt nok

Ligesom resten af FCN-truppen glæder Morten Nordstrand sig vildt til kampen mod FCK, og ”Nordstjernen” er ekstra tændt efter en stribe scoringer

FC Nordsjælland har på kun tre kampe halveret FC Københavns forspring i toppen af Superligaen, og på mandag 15. april kl. 19 kommer FCK på besøg i Fort Farum Park til det topbrag, alle glæder sig til: – Det bliver rigtig sjovt, og det er sådan nogle kampe, der gør, at det er så fedt at spille fodbold. Det kan ikke blive mandag hurtigt nok, lyder det fra Morten Nordstrand, der selv har fundet topformen og scoret i hver af de seneste tre kampe, han har spillet. ”Nordstjernen” er tændt: – Ja, det kan man vel godt sige. Jeg har i lang tid jagtet den form, jeg er i lige nu. Skader, sygdom eller uheld har længe hindret mig i at ramme topniveau, men nu er det ved at være der. Jeg har haft tid til at lære systemet og medspillerne rigtigt at kende, og når man som angriber først får hul på bylden, ryger den meget lettere i kassen. – Også selv om man brænder en chance. Bare man bliver ved med at komme til chancerne, ved man, at det kun er et spørgsmål om tid, inden man scorer igen. Det er fantastisk, at vi kan lade så mange unge gå ind på holdet som i Horsens og stadig spille vort spil. Et stort cadeau til ungdomsarbejdet i klubben og de unge spillere, siger Morten Nordstrand, der også glæder sig over, at FCN i de seneste udekampe under vanskelige baneforhold har kunnet præstere resultater: – Vi har vist, at vi kan sadle om og spille efter de forhold, der er på dagen. I Aalborg viste vi, at vi kan fighte en sejr hjem, og i Horsens skabte vi mange chancer på mere direkte spil. Jo flere facetter, vi har i vort spil, jo farligere bliver vi. Måden, vi har fået sejrene på i den seneste tid, har vist holdets klasse. – Det har nu bragt os i en situation, hvor de næste to kampe mod FCK og Randers vil give en os en pejling på, hvad sæsonen ender med. Vinder man over nr. 1 og nr. 3, så ser det fint ud, konstaterer Morten Nordstrand nøgternt uden at lade sig rive helt med af fansenes opskruede forventninger. Han glæder sig selvfølgelig lidt ekstra til kampen mod FCK, som han spillede for i flere sæsoner inden skiftet tilbage til FC Nordsjælland før denne sæson: – Det vil altid være en lidt speciel kamp for mig, fordi jeg stadig kender langt de fleste af FCK-spillerne og har spillet sammen med dem. Men jeg glæder mig mest over at være helt fysisk på toppen til mødet med FCK, og det er en stor kamp for alle, siger Morten Nordstrand.