Langfredag: AGF, påskeæg og god energi

Kategorier


Du kan købe dine billetter online nu – foto: fcn.dk

Langfredag: AGF, påskeæg og god energi

Når FC Nordsjælland Langfredag 29. marts slår dørene op til topfodbold og den første af to påskekampe i Farum Park, bliver det med påskeæg til ungerne og god energi til de voksne.

Dagens kamppartner byder nemlig indenfor til Superliga-fodbold med en prøve på kosttilskudsproduktet Berocca til alle voksne og et lille påskeæg til alle under 18. Samtidig er der mulighed for at vinde en stor påskekurv i pausen, hvor Nicolai Stokholm og Berocca har udtænkt en lille konkurrence, som vil foregå på banen. Også til kampen 2. påskedag 1. april mod FC Midtjylland vil der være sjove og gode overraskelser til tilskuerne. Har du endnu ikke sikret dig billet til de to påskekampe kan dette gøres på billetter.fcn.dk – både via din PC, tablet eller smartphone. Der er altså ingen undskyldning for ikke at få både én og to på påskeopleveren – køb dine billetter HER.