KOM I GOD TID SØNDAG

Kategorier


Der er god grund til at komme i god tid og støtte FCN-spillerne allerede når de starter opvarmningen – foto: fcn.dk

KOM I GOD TID SØNDAG

Der er lagt op til en gnistrende forårssæsonpremiere når de danske mestre fra FC Nordsjælland søndag kl. 14:00 byder AC Horsens op til dans.

Solskin, forårspremiere, nye spillere, medajlejagt og et angrebslystent hjemmehold ser ud til at fungere som et trækplaster for rigtig mange tilskuere. Samtidig indfaser vi et nyt billet- og adgangssystem i Farum Park, hvilket betyder, at der kan komme pres på indgangene de sidste 15 minutter før kick off. Derfor opfordrer vi alle til at møde tidligt op, få en kop varm cacao, se de nye ting i Farum Park, oplev spillerne gå fælles på banen og vær klar til at byde både hjemme- og udehold velkommen, når spillerne løber på banen kl. 13:55. Ses vi til fodboldfest søndag? Det håber vi!