Jesper vil gribe chancen på landsholdet

Kategorier


Jesper Hansen fik ved forårets første kamp i Farum Park overrakt Tipsbladets “det gyldne bur” som bevis for, at han er kåret som årets målmand i 2012. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jesper vil gribe chancen på landsholdet

– Jeg føler, at jeg er med på landsholdet for alvor denne gang, og chancen for at spille har aldrig været større, siger FCN-keeper Jesper Hansen

Nicolai Stokholm, Jores Okore og Jesper Hansen kunne efter snevejret i Aalborg og den afbrudte kamp mod AaB tage direkte hjem for at pakke sydfrugterne til træningslejr i Spanien med det danske A-landshold. Allerede søndag rejste Morten Olsen til de lunere himmelstrøg med sin udvalgte trup til forberedelse frem mod de to vigtige VM-kvalifikationskampe ude mod Tjekkiet på fredag og tirsdag hjemme i Parken mod Bulgarien. Alle tre FCN-spillere i truppen har god grund til at tro på spilletid denne gang, og måske kan de endda være på banen samtidigt i Tjekkiet. Målmand Jesper Hansen har været med omkring landsholdet flere gange, men han har stadig sin debut på A-landsholdet til gode: – Denne gang føler jeg, at jeg er med for alvor på landsholdet, mens det nogle af de tidligere gange har været lidt på afbud. Chancen for spilletid har nok aldrig været større, og jeg vil gøre alt for at gribe chancen. – Jeg har leveret godt på Ligalandsholdet, og jeg er kommet godt i gang med forårssæsonen, så det gælder om at gribe muligheden nu, hvor der ikke er nogen oplagt førstekeeper, siger Jesper Hansen. Han har stået fantastisk stærkt og stabilt gennem det seneste halvandet år, og det fik han synligt bevis for i forbindelse med FC Nordsjællands forårspremieren i Farum Park, hvor han af fodboldmagasinet Tipsbladet fik overrakt ”det gyldne bur”. Den absolut fornemste anerkendelse til en målmand i danske fodbold, og kåringen foregår hvert år på basis af stemmer fra alle målmandskollegerne. – Det gyldne bur er en pris, som jeg er meget stolt af og har drømt om at få. Det er et virkelig fornemt selskab at komme med i. Vi havde en forrygende sæson i FC Nordsjælland, og der var meget fokus på mig i Champions League, hvor jeg fik vist, at jeg kan levere under pres. – Motivationen er stor og formen er rigtig god. Med to gode kampe her i foråret er selvtilliden også helt i top. Jeg tager afsted med landsholdet som en toptunet målmand og vil gøre alt for at vise, at det er mig, der skal spille de to vigtige landskampe, siger Jesper Hansen umiddelbart før check in til forberedelserne i Spanien. Straks efter de to landskampe går det løs igen i Superligaen med to påskekampe i Farum Park, FCN-AGF Langfredag 29. marts kl. 15 og FCN-FCM 2. påskedag kl. 15. Kom og oplev FCN med de tre landsholdspillere i de to vigtige kampe i toppen af Superligaen. Du kan købe din billet og vælge din egen plads allerede nu KLIK HER