Hjulmand: Uffe er en konstant trussel

Kategorier


Uffe Bech fik ikke scoret her i sin Superligadebut for FCN mod Horsens, men i aften lykkedes det mod FCM. (Foto: boesenfoto.dk)

Hjulmand: Uffe er en konstant trussel

FC Nordsjællands træner ser store muligheder i FCN-mandskabet, når det er spillet bedre sammen i april og maj

FC Nordsjllands cheftræner Kasper Hjulmand ærgrede sig lidt over, at det ikke blev til alle tre point, men han forventer, at holdet bliver bedre og bedre i den kommende tid: – Når man går så højt op, som FCM gjorde, smadrer man noget af vores opspil, men man åbner også for andre muligheder, og vi scorer på èn af dem. Det er en satset måde at spille på, og vi skulle have udnyttet flere. De gav fuld smadder i duellerne, men vi kunne have lukket kampen i 1. halvleg. – Der er store kvaliteter i holdet, og jeg ser frem til den videre udvikling. Bare vent til april og maj, lyder det optimistisk fra Kasper Hjulmand, der også kun har roser til overs for nyindkøbte Uffe Bech, der var tæt på at blive matchvinder: – Uffe evner at løbe meget, og med sin arbejdsomhed truer han hele tiden modstandernes forsvar. Han er ung, og jeg havde ikke forventet så højt et niveau fra ham endnu, men han rummer alle kvaliteterne, siger Hjulmand. Bech selv var også ganske tilfreds med indsatsen og især sin første scoring for FCN i Superligaen: – Jeg er OK tilfreds. Der var gode ting, men også noget, jeg kunne have gjort bedre. Det var dejligt at få scoret, når det nu ikke lykkedes mod Horsens sidst. Det er en fornøjelse at være i FCN. Alle er piv-dygtige og rigtig flinke, siger Uffe Bech.