Hjulmand: Der arbejdes helt vildt på detaljerne

Kategorier

Hjulmand: Der arbejdes helt vildt på detaljerne

Mens Superligaen ligger stille er der tid til at gå helt i detaljerne på træningsbanen.

Træningsbanen er ikke helt lige så fyldt som den plejer, da flere af FC Nordsjællands spillere er afsted med deres respektive landshold. Det giver til gengæld muligheden for trænerteamet til at gå endnu mere i detaljen end de plejer. – Det er primært det fysiske, men der er selvfølgelig det taktiske. Vi har set relationer blandt vores nye spillere, som gør at de har fået lidt flere erfaringer i den måde som vi gør det på. Det gør at vi kan arbejde helt vildt i detaljen, hvor vi har kigget rigtig meget på nogle ting omkring Conor (O’Brien, red.) og hans placeringer og den måde som vi godt kan gøre det på, fortæller Cheftræneren. Du kan høre mere fra Hjulmand om hvad der arbejdes på i landskampspausen i videoen ovenfor. Og husk at du kan finde mange flere videoer fra FC Nordsjælland på vores youtube-kanal. KLIK HER.