Highlights: FC Nordsjælland-AGF

Kategorier

Highlights: FC Nordsjælland-AGF

Fik du ikke set alle de flotte FCN-mål, så har du nu chancen for at se alle målene fra 4-2 sejren over AGF.

Der er vist ingen tvivl om at Søren Christensen og AGF i Farum Park er et rigtig godt match. Sidste gang var det hattrick, og denne gang var det med to mål fra Søren C’s fødder at FC Nordsjælland igen satte sig på Superligaens 2.plads. Udover Søren Christensens to mål, så sørgede Joshua John for en ægte perle med et hårdt placeret spark i hjørnet uden chance for AGF-målmand Steffen Rasmussen. Derudover var Morten Nordstrand også pletten med et hovedstøds-mål. Du kan se reaktioner fra kampen på FCN TV, TRYK HER. FC Nordsjælland skal allerede på mandag igen i aktion i Farum Park, hvor det er FC Midtjylland som kommer på besøg. Det er kl.15.00, og du bør allerede nu skynde dig ind og sikre dig din print-selv billetter HER!