Gundelach og Uffe Bech udtaget til U/21-landsholdet

Kategorier


Gundelach skal sammen med Uffe Bech med på U/21-landsholdet – foto:fcn.dk

Gundelach og Uffe Bech udtaget til U/21-landsholdet

De to unge FCN-spillere skal afsted med ungdomslandsholdet, når der spilles imod Norge og Frankrig.

Uffe Bech og Mark Gundelach bliver altså en del af det nye kuld, som kommer til at skulle danne stammen for U/21-landsholdet den næste periode. – Det er altid sjovt og spændende at være med U/21-landsholdet, og det giver gode udfordringer at være med. Jeg håber på at kunne bide mig fast på holdet, så jeg kan få fast spilletid på landsholdet. Jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at komme afsted igen, fortæller Mark Gundelach. Gundelach har allerede fem U/21-kampe på CV’et og 40 ungdomslandskampe ialt. Nytilkomne Uffe Bech har en gang tidligere spillet for U/21-landsholdet, men har ialt spillet 37 ungdomslandskampe.