FC Nordsjælland køber U/21-landsholdsspiller

Kategorier


Jradi var en tur fordi TV3 Sport 1’s studie i pausen af kampen -foto: fcn.dk

FC Nordsjælland køber U/21-landsholdsspiller

Bassel Jradi skifter fra AB til de danske mestre, men tiltræder først til sommer.

Jradi har underskrevet en tre og et halvt årig kontrakt med FC Nordsjælland, og det vil være muligt at se mere om Jradi her på fcn.dk i næste uge. Den offensive spiller har på ganske kort tid gjort sig til en profil i 1.division, da han med stærke præstationer for AB har gjort sig til deres topscorer. AB hentede Bassel Jradi i B93 sidste sommer, og han har spillet 16 kampe for AB og scoret syv mål, hvilket gør ham til klubbens topscorer. Samtidig har Bassel Jradi opnået at få debut både på det danske U/20- og U/21-landshold. Bassel Jradi blev præsenteret i pausen af fredagens Superligakamp mellem FCN og AGF i Farum Park, og Jradi var en tur forbi studiet hos TV3 Sport 1 i pausen af kampen. Du kan se det interview HER!