Et år som ubesejret i Farum Park

Kategorier


Opbakningen til FCN i Fort Farum Park bliver hele tiden større og større. (Foto: Boesenfoto.dk)

Et år som ubesejret i Farum Park

– Vi har længe bestræbt os på at skabe en stærk hjemmebane, siger cheftræner Kasper Hjulmand, der kan glæde sig over den konstant stigende opbakning fra publikum i Fort Farum Park.

Når FC Nordsjælland møder AGF i Farum Park Langfredag 29. marts kl. 15:00, kan hjemmeholdet fejre et års jubilæum som ubesejret i Superligaen på hjemmebanen. Så længe er det nemlig siden seneste nederlag, der fandt sted 18. marts 2012 mod Brøndby IF. Kasper Hjulmand ser frem mod endnu flere pointgivende kampe i det, der af FCN-fans kaldes Fort Farum Park. – Vores kultur og strategi er at gå til angreb. Det er den måde, vi spiller og den måde, vi håber at udbygge den flotte stime og forsvare fortet, forklarer cheftræneren. Sejren på 1-0 over Horsens i forårspremieren var den 17. Superligakamp i træk som ubesejret i Farum Park. I mestersæsonen 2011/12 var FCN Superligaens bedste hjemmehold, og den imponerende statistik følger tigrene glimrende op i den nye sæson. Til stor tilfredshed for cheftræneren: – Vi har længe bestræbt os på at skabe en stærk hjemmebane. Skal man være med i den sjove ende af ligaen, ved vi, at forudsætningen er, at man er meget svær at slå på hjemmebane. – Det er også en fornøjelse at mærke den stigende opbakning fra tilskuerpladserne. Det betyder meget for os at vi mærker, vi er på hjemmebane, og vi går selvfølgelig efter at udbygge stimen. – Fodbold skal ses live og vores mål er at få Farum Park fyldt til hver kamp. Der gøres meget i organisationen for at få vores omverden gjort opmærksom på den gode oplevelse i Farum Park, og der er hele tiden fremgang i tilskuertallet.   – Mange tilskuere og god opbakning giver en selvforstærkende effekt for holdet, og det gør os endnu sværere at slå hjemme, siger Kasper Hjulmand, der altså har planen klar til påskens kampe: – Vi går til angreb. Status som ubesejret på hjemmebanen skal forsvares i de to påskekampe i Farum Park, mod AGF Langfredag 29. marts kl. 15:00 og herefter forhåbentlig igen 2. påskedag 1. april kl. 15:00 mod FC Midtjylland.