Cheftræneren i stolen

Kategorier

Cheftræneren i stolen

Torsdag efter træning blev det Kasper Hjulmands tur til at sætte sig i stolen og besvare spørgsmål fra FC Nordsjællands Facebook venner.

Der var mange gode spørgsmål til Cheftræneren, og du kan se videoen igennem for at høre om hvordan erfaringerne fra UEFA Champions League bliver brugt eller hvorfor bliver der altid taget korte hjørnespark? Og vil FC Nordsjælland stadig forsøge at blive en del af dansk topfodbold? Gode spørgsmål og spændende svar. Kig forbi vores Youtube kanal for at se de to første videoer, hvor det var anføreren og Sportsdirektøren som var i stolen. Du kan også kigge forbi vores Facebook side, hvor vi dagligt rapporterer fra livet i FC Nordsjælland og hvor du også får muligheden for at stille spørgsmål til en udvalgt træner eller spiller. Du kan give din mening til kende på facebook.com/fcnordsjaelland.