Bueno: Speciel modtagelse fra vores fans

Kategorier


Bueno var glad for den modtagelse han fik i Farum Park – foto: fcn.dk

Bueno: Helt speciel modtagelse fra vores fans

Brasilianske Ricardo Bueno fik søndag sin debut for FC Nordsjælland i Farum Park, og den gestus som FCN-fansene leverede til ham vil han ikke glemme foreløbig.

Du kan se videoen med Ricardo Bueno HER PÅ FCN TV. Ricardo Bueno fortæller: – Det var fantastisk da jeg kom på banen og fansene råbte mit navn. De støttede mig virkelig og sørgede for en god velkomst. Første gang foran dem er altid specielt, og de var virkelig gode til at tage imod mig. Det vigtigste var dog at vi vandt kampen, og jeg håber på at vi kan forsætte den gode stil. – Jeg synes det gik godt, jeg havde ikke rigtig nogle chancer, men nu har jeg set og mærket lidt af niveauet i ligaen, og det hjælper mig helt sikkert. Så på den måde var det en super kamp. Den 25-årige angriber kom fra 35 grader i Brasilien til Danmark den 24. januar, hvor temperarturaen på ankomst-tidspunktet ramte minus 10 grader. Fra græsbaner og varme til kunstgræs og kulde; det tager noget tid at vende sig til. – Der er blevet taget rigtig godt imod mig i klubben. Alle har sørget godt for mig, og givet mig energi og hjælp. Det er rart og nok også noget jeg har brug for i en ny klub og et nyt land. Men jeg har været glad siden jeg ankom, og jeg håber på at kunne betale tilbage inde på banen, siger Ricardo og ser frem til at komme i endnu bedre form. – Jeg er ikke på 100% endnu, og jeg har meget at forbedre. Både i træningen, men også selve rytmen i kampene. Hvis jeg træner hårdt og lytter til de andre, så kommer jeg forhåbentlig tættere på den ideelle form og så glæder jeg mig bare til at møde fansene igen. Næste gang Ricardo Bueno og FC Nordsjælland er i aktion er mandag den 11. marts i Herning. TV3 Sport 1 sender kampen, og der er kickoff kl.19.00. Næste hjemmekamp i Farum Park er 29. marts kl.15.00.