Bueno – Bueno – Bueno

Kategorier


Rivardo Bueno var i sprudlende målhumør. (Foto: Boesenfoto.dk)

Bueno – Bueno – Bueno

Tre mål af Ricardo Bueno i 6-1 sejren til FCN over SønderjyskE i Reserveholdsturneringen

Reserveholdskampen i dag i Farum Park mellem FCN og SønderjyskE udviklede sig til en målfest med brasilianske Ricardo Bueno som tredobbelt målscorer i en knusende 6-1 sejr. Hele FCN-holdet sprudlede af spillelyst, og brasseropvinsingen blev også krydret med flere flotte detaljer af de øvrige spillere. Unge Kristian Lindberg slog takten an allerede i det 10 minut, da han udnyttede det glimrende forarbejde af “OG” på højrekanten til en 1-0 føring. Små ti minutter senre blev “AC” fældet lige udenfor feltet, og det direkte frispark kringlede Ricardo Bueno smukt over muren og i kassen til 2-0, som var stillingen ved pausen. Et dumt boldtab lige foran eget felt kostede en sønderjydsk reducering til 1-2 kort inde i 2. halvleg, men efter en time sørgede netop indskiftede Nichlas Rohde for et flot mål til 3-1. Rohde vristede sig fri til skud og hamrede bolden i kassen. Det var også Nichlas Rohdes energiske boldjagt på en stikning fra Emiliano, der gav en ripost til Ricardo Bueno, som let sparkede sit andet mål ind til 4-1. Og mod slutningen gik det stærkt for FCN med endnu et par scoringer. Først gjorde costaricaneren Francisco Calvo det til 5-1 med et velplaceret hovedstød på et frisparksindlæg, og til allersidst nettede Ricardo Bueno for tredje gang med en skarp afslutning fra en lidt spids vinkel, så facit af FC Nordsjællands første kamp i forårets Reserveholdsturnering blev en knusende sejr på 6-1. Det var ikke kun offensivt, at FCN fungerede godt. Også den defensive organisation holdt fint kampen igennem bortset fra et par enkelte skønhedsfejl, hvoraf målmand Thomas Villadsen med en pragtredning klarede den ene. Næste kamp i Reserveholdsturneringen for FCN er også på hjemmebane på mandag 18. marts mod AGF kl. 14. FCN-SønderjyskE 6-1 (2-0)
Mål: 10. minut: 1-0 Kristian Lindberg. 19. minut: 2-0 Ricardo Bueno. 48. minut: 2-1 Oggesen. 61. minut: 3-1 Nichlas Rohde. 66. minut: 4-1 Ricardo Bueno. 82. minut: 5-1 Francisco Calvo. 90. minut: 6-1 Ricardo Bueno.
Startopstilling og indskiftninger: Thomas Villadsen – Simon Lund, Andreas Maxsø, Francisco Calvo, Nicolai Johannesen (77 Mathias Mejer Knudsen) – Lasse Petry (46: João Pereira), Kamal Issah, Anders “AC” Christiansen (46: Emiliano Marcondes) – Oguzhan “OG” Aynaoglu (55: Nichlas Rohde), Ricardo Bueno, Kristian Lindberg (71: Phillip Zinckernagel).