AC’s grineflip som youtube-hit

Kategorier


AC er normalt kendt for det koncentrerede arbejde på banen, men i weekenden blev det hans grin der blev kendt – foto: fcn.dk

AC’s grineflip som youtube-hit

Anders AC Christiansen er nok vant til medieopmærksomhed, men ikke helt på den måde, det er sket i weekenden, hvor et fraklip fra FCN TV pludselig blev det mest sete danske klip på youtube.

Det gik helt galt for AC, da han skulle interviewes til forårets kampe til FCN TV. Den altid humørfyldte spiller gav ikke bare ét, men en hel række af prøver på sit smittende grin, hvilket mere eller mindre ødelagde alle muligheder for et seriøst interview. Det fik over 60.000 til at se klippet på FCN’s Youtube kanal. Efter utallige forsøg måtte FCN TV give op, men fraklippene var alligevel så anderledes, at vi valgte at bringe dem – på facebook og i vores Nyhedsbrev. Det blev hurtigt opfattet af diverse medier og på kort tid gik besøgstallet på fcntv.dk (FCN’s youtube-kanal) amok. Klippet blev weekendens mest sete danske klip på youtube og det blev vist på både eb.dk, tipsbladet.dk og som afrunding på TV2 News’ ”Presselogen”, som eksempel på, hvordan journalistik kan være et svært håndværk – især foran rullende kameraer. Du kan se eller gense klippet HER. Hvis du ønsker at være blandt de første, der ser den slags klip og får en masse andre sjove, skæve og vigtige updates fra FCN, kan du med fordel tilmelde dig FCNews, like os på facebook og følge os på twitter. Vi er på døgnet rundt – og der er altid noget at fortælle om 🙂