100 talenter i påsketræning

Kategorier


Der er ikke flere pladser tilbage til Mikrofodboldskolen – foto:fcn.dk

100 talenter i påsketræning

I påsken afholdes de første udgaver af FC Nordsjællands Officielle Mikrofodboldskole, og der bliver fuldt hus på talenthylden!

Således er mere end 100 af de helt unge talenter i alderen 6-8 år klar til at give den fuld gas under kyndig vejledning af FC Nordsjællands talenttrænere. Det sker fra morgenstunden de to dage, der er kampe i Farum Park: Langfredag d. 29. marts, hvor FCN’s Superliga-mandskab møder AGF kl. 15:00 i Farum Park og anden påskedag, mandag d. 1. april, hvor modstanderen i Farum Park er FC Midtjylland. Ud over træning på højt niveau, får de unge spillere en forhåbentlig sjov og spændende dag iført deres nye FCN-trøje, en ny drikkedunk, en ny Select-fodbold, frokost og frugt – plus naturligvis muligheden for at se ægte topfodbold i Farum Park. Er du interesseret i FC Nordsjællands fodboldskoler, kan du med fordel melde dig til nyhedsbrevet, hvor vi ud over masser af eksklusive nyheder, billeder og videoer, også oplyser om arrangementer og fodboldskoler i FCN-regi. Tilmeld dig nyhedsbrevet her til venstre på siden. Du kan købe dine billetter til påskekampene HER.