Vidste du at…

Kategorier


Uffe Bech banker her bolden i kassen til 1-0 mod Malmö.

Vidste du at…

…den snart 37-årige FCN-anfører, Nicolai Stokholm, har forlænget sin kontrakt med FCN til sommeren 2014, altså hele næste sæson med. Alderen trykker på ingen måde endnu, og han har stadig overskud til at gå forrest i både kamp og til træning. Nicolai Stokholm debuterede i Superligaen for AB for 15 år siden, og han har også repræsenteret OB i Danmarks bedste fodboldrække. Det i alt er blevet til 332 Superligakampe, og det kan altså blive til mange flere. …Mario Ticinovic efter et år hos FC Nordsjælland, hvor han mest har spillet venstre kantangriber, i de seneste træningskampe har været omskolet til pladsen som højre back. Den 21-årige kroat befinder sig fint i rollen som afløser for Michael Parkhurst i forsvarets højre side. …amerikanske Conor O’Brien i 2010 startede sin karriere i dansk fodbold i Blokhus FC, der nu vil skifte navn til Jammerbugt FC. Året efter skiftede Conor til SønderjyskE, og han spillede i efteråret samtlige 20 Superligakampe for Sønderjyske før skiftet til FCN i januar. …nyindkøbte Uffe Bech fra Lyngby har scoret i tre af FC Nordsjællands træningskampe, senest et pragtmål mod Malmö i søndags her i Farum Park.