Uffe Bech: Fantastisk opbakning i Farum Park

Kategorier


Uffe Bech scorede sit første Superligamål som FCN-spiller i udekampen mod FC Midtjylland. (Foto: Boesenfoto.dk)

Uffe Bech: Fantastisk opbakning i Farum Park

– Jeg vil også gerne prøve at score foran hjemmepublikum, siger FC Nordsjællands lille lynangriber før påskens to kampe i Fort Farum Park

FCN hentede i januar den kun 20-årige Uffe Bech fra Lyngby, lige før han satte sig i flyet for at tage med Ligalandsholdet til Arizona. Efter hjemkomsten har den lille lynangriber levet op til alle forventninger og lidt til. Allerede i træningskampene viste han sin målfarlighed med tre scoringer, og den udfordrende snurretop på højrekanten har derfor også været i startopstillingen i forårets første kampe. Og her nettede Uffe Bech for første gang i Superligaen som FCN-spiller, da han rykkede fri og scorede til 1-0 i Midtjylland. Nu håber han at kunne følge op på hjemmebane i påsken: – Det var dejligt at få scoret i Superligaen, og nu drømmer jeg selvfølgelig om også at få scoret foran hjemmepublikum. Det var en fantastisk opbakning, vi fik i Farum Park i forårspremieren mod Horsens, hvor der virkelig blev taget godt imod alle vi nye. – Jeg glæder mig vildt til at spille på hjemmebane igen, og det kunne være sjovt at score foran alle fansene. Men det vigtigste er ikke, hvem der scorer, men at vi vinder kampene, siger Uffe Bech. Han kan sammen med resten af FCN-mandskabet gå på banen med en super ballast i den statistik, der fortæller, at FCN er ubesejret i Farum Park i et helt år i Superligaen. 17 hjemmekampe i træk uden nederlag er det blevet til før påskens to store udfordringer. At Uffe Bech har slået til så hurtigt hos FCN, er måske lidt overraskende, men han et lille energibundt med stort gå på mod: -Jeg har hele tiden troet på mig selv, men jeg er kommet til en stor klub med mange dygtige spillere, så jeg havde forventet lidt længere tilvænningstid. – Når det er gået så stærkt, er det nok også forbi, at jeg er blevet hjulpet godt på plads fra alle sider. Alle er piv-dygtige og rigtig flinke, så det har været en fornøjelse at komme til FCN. – Jeg føler, at jeg har udviklet mig som spiller allerede i den korte tid, jeg har været her. Det har overrasket mig lidt, at der er så meget fokus på alle detaljer i træningen. Jeg synes, vi trænede godt i Lyngby, men her er der så mange trænere omkring holdet, og man får hele tiden kommentarer om, hvad der kan forbedres. Det tvinger også én selv til at holde fokus under hele træningen og forbedre detaljer. Det udvikler man sig virkelig af, konstaterer Uffe Bech. Husk, du kan købe dine billetter til påskekampene online.