Stokholm: Vi er sultne

Kategorier

Stokholm: Vi er sultne

På søndag går det endelig løs igen i Farum Park med Superliga-bold, og det er et yderst sultent FC Nordsjælland-hold der kommer på banen.

Skulle du være i tvivl om, hvor du skal tilbringe din søndag, bør den sidste tvivl være fejet af bordet, efter du har hørt, hvor meget FCN-spillerne ser frem til at skulle i kamp igen. Sanserne er skærpet, den sidste nerve, tre point, glæde, intensitet, viljen til sejr og sulten for at komme i gang, er nogle af de ting, som spillerne taler om igen og igen før søndagens kamp mod AC Horsens kl.14:00 i Farum Park. – Vi glæder os sindssygt meget til at komme i gang, det her er desserten, vi alle har ventet på. Det er ved at være alvor, fortæller anføreren, og bliver suppleret af First Team Coach Flemming Pedersen. – Den sidste nerve får vi med i turneringskampe og alle sanserne er skærpet ude på bænken, når vi går i gang på søndag, siger Flemming Pedersen. Der er bare noget helt specielt over at skulle i gang igen med Superligaen; det er noget som spillerne glæder sig til, og det ligner en Superliga, hvor der virkelig bliver kamp om placeringerne. – Jeg har set, at mange af de andre klubber har meldt positivt ud om at de vil have medaljer, men det kan jeg så sandelig love for at vi også genre vil have! Der bliver fuld knald på hele foråret, siger Nicolai Stokholm. Én af FCN’s nye Conor O’Brien kan også mærke, at det kribler i kroppen nu for at komme i gang. – Superliga-kampe er så intense, at det kan være svært at forklare. Adrenalinen kommer til at pumpe mere i kroppen, fortæller FC Nordsjællands nummer 4 Conor O’Brien. Sidste sæsons topscorer Søren Christensen har efterhånden været igennem mange vinteropstarter, og der er en ting, som altid kan drive ham frem og det er hans vinder-mentalitet. – Den der lyst til at vinde.. Jeg vil altid vinde kampene, og jeg hader virkelig at tabe. Det er det som driver mig frem, og det skal ske på søndag, siger Søren Christensen. Det er altså på søndag kl.14:00, der er kickoff til foråret i Farum Park. Det er AC Horsens, som kommer på besøg, og hvis vi skal angribe foråret, så er der brug alle mand på tribunene. Der kommer til at ske mange nye og spændende ting i Farum Park, så der alle mulige goder grunde til at dukke op i god tid på søndag. Du kan læse mere om programmet her.