Stokholm: Vi er blevet en attraktiv klub

Kategorier

Stokholm: Vi er blevet en attraktiv klub

Anfører Nicolai Stokholm forlængede mandag sin aftale med et år, og det gjorde han fordi han gerne vil være en del af de spændende projekter som FC Nordsjælland er i gang med.

Selvom Nicolai Stokholm nærmer sig de 37 år, så er der intet der tyder på FCN-truppens alderspræsident er ved at stille støvlerne på hylden. Der sker ganske enkelt for mange spændende ting, som Kaptajn Stokholm vil være en del af. – Jeg synes ud fra min egen udvikling og de præstationer der har været, både for holdet og klubben, og alle de ting der er sket, så har jeg altså ikke lyst til at stoppe til sommer. Jeg vil gerne være med videre, fortæller Stokholm og glæder sig over fremgangen i FC Nordsjælland, som 36-årige Stokholm selv har været med til at forme. – Vi har været igennem nogle succesfulde år, og derefter trænger man til at der sker nogle udskiftninger. Der skal noget nyt blod ind og der skal ruskes lidt op i tingene, og jeg synes vi har fået tilført nogle rigtig spændende nye spillere. Vi er blevet mere interessante for mange andre klubber og spillere. Vores spillere er interessante fordi de spiller godt, de er godt skolet og de spiller på et højt niveau. Vi er blevet mere attraktive, siger anføreren. Men det er altså ikke kun motivation, som Stokholm fylder i tanken. – Det handler selvfølgelig om motivation, energi og lyst til at være med, men jeg skal da indrømme at vi har været så heldige at skrive en aftale med et produkt der hedder Berocca, som er et kosttilskud. Og der tager jeg altså godt fra mig, for jeg kan mærke at det hjælper, og det er nok et af de midler jeg kan bruge for at stadig at følge med de unge, fortæller en smilende Stokholm. Nicolai Stokholm har spillet 108 Superliga-kampe for FC Nordsjælland, og ialt har ‘Stokken’ været i aktion i 332 kampe i Superligaen, men for altså andre klubber. Du kan altid finde statistik på FCN’s andre spillere under truppen, hvor der er blevet opdateret for hver enkelt spiller, så du nu kan få endnu mere information på vores spillere.