Status for FCN-truppen

Kategorier


Ricardo Bueno har været ramt af sygdom og spillede kun 2. halvleg af søndagens træningskamp i Farum Park mod Malmö. (Foto: Boesenfoto.dk)

Status for FCN-truppen

Der har været lidt at arbejde med, men generelt er vi sluppet gennem en lang opstart uden de store problemer, siger Hans Ørting, cheffysioterapeut hos FCN

Der er nu kun få dage til forårspremieren i Farum Park mod Horsens søndag kl. 14, og det ser fint ud med truppens generelle tilstand efter den næsten to måneder lange træningsfase. Cheffysioterapeut hos FCN, Hans Ørting, vurderer situationen således: – Fraset den minisk-skade, Kasper Lorentzen blev ramt af under ligalandsholdsturen, kan vi konstatere at vi generelt set er sluppet gennem opstarten uden de helt store skader. Der vil altid være nogle småting i sådan en fase, og nogle spillere har undervejs stået over til træning og kamp af forskellige årsager.   – Morten Nordstrand spillede slet ikke kampe under opholdet på La Manga på grund af en brækket lilletå. I den seneste halvanden uge har ”Nord” trænet fint med, og han fik en halvleg på banen i B-kampen mod Malmö i søndags uden problemer. Han indgår fra nu af på lige fod med de øvrige i truppen. – Joshua John fik lidt problemer med det ene baglår i den første træningskamp på La Manga, men han har også trænet fint med på det sidste. Eneste grund til, at han ikke spillede mod Malmö, var, at vi ville have ham endeligt testet, før ham kom i kamp igen. Det fik vi gjort mandag, og Joshua er nu meldt kampklar. – Ricardo Bueno har i sin opstartsfase døjet med lidt sygdom, og han har skullet vænne sig til det kolde danske klima. Derfor har der ikke været overskud til så meget kamptid, og Ricardo mangler på grund af sygdommen en del fysisk, som skal bygges på, når han er 100% rask. – Den sidste kamp mod Malmö gav ingen nævneværdige knubs, så generelt ser det fint ud til premieren, siger Hans Ørting. Det ser altså fornuftigt ud i truppen, som disse dage pudser de sidste detaljer af frem mod forårspremieren på søndag den 3. marts kl. 14:00 i Farum Park, hvor AC Horsens kommer på besøg.