Startopstillingen mod IK Start

Kategorier


Der er blevet trænet godt under opholdet på La Manga, og alle får også kamptid i benene.

Startopstillingen mod IK Start

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 18.00 den anden træningskamp under opholdet på La Manga

FC Nordsjælland spiller tre træningskampe i La Manga Cup under træningslejren på den spanske solkyst, og i dag kl. 18.00 fløjtes der op for turens anden kamp mod norske IK Start, der er nyoprykker til Tippeligaen. Det blev til et nederlag på 2-3 til Aalesund i søndags i den første kamp, hvor vinden styrede meget. FCN spillede rigtig godt i hele 1. halvleg og i kampens sidste kvarter, men en halv times udfald blev straffet. Mange af de nye ting, der blev afprøvet med bl. a. et højt genpres lykkedes dog fint i perioder, og det skal der bygges videre på i dagens kamp mod Start. Trænerteamet ønsker at se alle spillere i kamp, så der er skiftet ud på samtlige pladser fra kampen i søndags til mødet med Start i dag, hvor FCN stiller således op: Startopstilling: Thomas Villadsen – Mark Gundelach, Andreas Maxsø, Francisco Calvo, Nicolaj Johannesen – Kamal Issah, Conor O’Brien, Søren Christensen – Nichlas Rohde, Kristian Lindberg og Oguzhan “OG” Aynaoglu. Bænken: Jannich Storch, João Pereira, Lasse Petry, Pascal Gregor, Mikkel Jensen, Emiliano Marcondes, Mario Ticinovic og Ricardo Bueno. Vi live-opdaterer fra kampen på vores Facebook-profil, så klik ind og følg med der.