Startopstillingen mod CSKA Moskva

Kategorier


Mark Gundelach under kampen i torsdags mod IK Start – foto: fcn.dk

Startopstillingen mod CSKA Moskva

FC Nordsjælland spiller søndag kl. 19.00 den tredje træningskamp under opholdet i La Manga

Torsdag blev det 1-2 mod IK Start, i en kamp hvor flere af de unge og nye spillere var med, og sidste søndag blev det til et nederlag på 2-3 til Aalesund, i et opgør, FCN efter en flot første halvleg kom ned på jorden efter pausen. FCN spillede rigtig godt i hele 1. halvleg og i kampens sidste kvarter, men en halv times udfald blev straffet. Mange af de nye ting, der blev afprøvet med bl. a. et højt genpres, lykkedes dog fint i perioder, og det skal der bygges videre på i dagens kamp mod CSKA Moskva. Trænerteamet kommer tættere på den startopstilling, der skal spille første kamp imod AC Horsens i Farum Park. Det betyder at opstillingen til dagens kamp mod de stærke russere ser således ud: Startopstilling: Jesper Hansen – Mario Ticinovic, Jores Okore, Ivan Runje, Patrick Mtiliga – Nicolai Stokholm, Lasse Petry, Anders ‘AC’ Christiansen – Uffe Bech, Mark Gundelach og Søren Christensen. Bænken: Resten af truppen. Vi live-opdaterer fra kampen på vores Facebook-profil, hvor du også kan kommentere undervejs. Klik ind og følg kampen.