Startopstillingen mod Aalesund

Kategorier


Hjulmand sammen med to af de nye spillere, João Pereira og Conor O’Brien – foto: fcn.dk

Startopstillingen mod Aalesund

Første træningskamp i La Manga spilles kl.16.00, og trænerteamet af valgt følgende startopstilling.

Jesper Hansen – Mario Ticinovic, Jores Okore, Ivan Runje, Patrick Mtiliga – Nicolai Stokholm, Lasse Petry, Anders ‘AC’ Christiansen – Uffe Bech, Ricardo Bueno og Joshua John. Bænken: Thomas Villadsen, João Pereira, Kamal Issah, Conor O’Brien, Mark Gundelach, Francisco Calvo, Kristian Lindberg, og Oguzhan “OG” Aynaoglu. Cheftræner Kasper Hjulmand om kampen: – Vi glæder os rigtig meget til at komme igang hernede, og vi glæder os til at blive klogere på den indbyrdes forståelse mellem de nye og gamle spillere. Der vil være en fase hvor det tager lidt tid, men i dag får vi lov til at se nogle af dem i aktion. Det vil ikke være alle spillere der kommer i aktion, men vi kommer tættere på det hele, fortæller Kasper Hjulmand. Vi live-opdaterer fra kampen på vores Facebook-profil, så klik ind og følg med der.