Sportsdirektøren i stolen

Kategorier

Sportsdirektøren i stolen

Sportsdirektøren blev sat i stævne under træningslejren, hvor han fik lov til at besvare et udvalg af spørgsmål fra FCN’s facebook-venner.

Der var rigtig mange gode spørgsmål, og Jan Laursen måtte da også bruge lidt ekstra betænkningstid da han først satte sig foran kameraet. Klik dig ind på videoen og få svaret på, hvorfor Tobias Mikkelsen blev solgt, om midtbanen ikke mangler Adu eller om klubben stadigvæk vil forsætte med at spille på samme måde. Gode spørgsmål, men også nogle interessante svar. Klik dig ind på facebook, hvor vi dagligt rapporterer fra livet i FC Nordsjælland og hvor du næste gang får mulighed for at stille spørgsmål til en udvalgt spiller eller træner. Det afgør du selv ved at give din mening til kende på facebook.com/fcnordsjaelland.