Søren Henriksen skifter til HB Køge

Kategorier


Søren Henriksen har 5 gange repræsenteret FC Nordsjælland på det danske U/20 landshold.

Søren Henriksen skifter til HB Køge

Forsvarsspilleren Søren Henriksen skrev mandag aften under på en aftale med HB Køge.

Søren Henriksen, som har optrådt for FCN hele sin ungdomstid, har ønsket at få ophævet sin kontrakt, hvilket skete i sidste uge. Han har siden da trænet med i førstedivisionsklubben HB Køge, som han altså nu har skrevet kontrakt med. Sportsdirektør Jan Laursen: – Søren har været utroligt loyal over for FC Nordsjælland hele sin tid her. Da han kom til os og bad om, at vi løste ham for sin kontrakt, kom vi derfor ret hurtigt overens. – Det lå ikke i kortene, at han skulle have megen spilletid i foråret, hvilket naturligvis er et stort ønske for ham. Han er dog en rigtig dygtig spiller, som vi både håber på og regner med, vil få succes i sin nye klub. Herfra skal der lyde al muligt held og lykke til Søren, siger Jan Laursen. Søren Henriksen glæder sig til de nye udfordringer, men det er også en vemodig afsked med klubben, som han har spillet for altid: – Jeg har spillet her i 17 år, de sidste 6 i FCN-regi, så det er rigtig svært at sige farvel. Jeg vil komme til at savne alle og den daglige træning i klubben. – Men jeg har også brug for at komme til at spille kampe, og derfor var det på tide at skifte. Det vigtigste for mig er at få spilletid, og jeg er rigtig glad for den måde, vores trænere har hjulpet mig med med at komme videre, siger Søren Henriksen. Søren Henriksen er registreret for 3 førsteholdskampe for FCN, og han har repræsenteret klubben 5 gange på det danske U/20 landshold.