Sjov og lærerig uge

Kategorier


26 drenge fra årgang 2002 og 2003 har brugt deres vinterferie på FCN træning i Farum Park. (Foto:FCN)

Sjov og lærerig uge

FCN har i vinterferien afholdt talenttræning hver dag for 26 drenge i årgangene 2002 og 2003.

FC Nordsjælland har i vinterferien afholdt talenttræning for 26 drenge i årgange 2002 og 2003. Spillerne der kommer fra hele det nordsjællandske område har fået en sjov og lærerig oplevelse med masser af god træning i Farum Park: -Det har været nogle rigtig gode øvelser. Vi har lært at bruge den fjerneste fod når vi modtager bolden, ligesom vi har lært om orientering på banen og at holde modstanden væk fra bolden. Det har været rigtig sjovt, siger de to BSV spillere Rasmus Brodersen og Vincent Fagerhøj samt Christian Rasmussen fra Skjold Birkerød. De mange fodboldglade drenge har udover en masse fodboldtræning haft tid til at hygge sig og knytte nye venskaber på tværs af deres respektive klubber: -Vi har fået nye venner i andre klubber og det har været sjovt at være herinde i en hel uge og spille fodbold hver dag. Derudover har maden være rigtig god, lyder det samstemmende fra de tre drenge.