Petry æder sig tættere på startopstillingen

Kategorier

Petry æder sig tættere på startopstillingen

Midtbanespilleren øjner muligheden for en plads i start-elleveren til første Superliga-kamp.

20-årige Lasse Petry har leveret et godt indtryk i opstarten, og det er blevet til mange minutter i træningskampene, og Petry står nu helt klar til at spille fra start i Superligaen, såfremt at trænerteamet skulle pege på ham. – Jeg synes det er gået rigtig fint, og det er jo en plads åben på midtbanen lige nu fordi Adu er blevet solgt, og vi er nogle stykker som kæmper om den plads. Jeg vil selvfølgelig gøre alt for at det er mig der tager den plads. Det handler om hårdt arbejde på træningsbanen og i de kampe man får chancen, og så er det bare op til Kasper og de andre i trænerteamet at beslutte hvem de vil bruge. Jeg føler mig i rigtig god form, vi har haft en hård opstart, men jeg føler at jeg er kommet godt igennem den, og formen er god lige nu, så jeg kan håbe at jeg er et lille stykke foran de andre, men det må tiden vise, fortæller den unge midtbanespiller. Du kan høre mere fra Petry i videoen ovenfor, hvor han fortæller om konkurrencen på midtbanen og hvordan han føler stillet i kampen om at få spilletid.