O’Brien: Topformen er tættere på

Kategorier

O’Brien: Topformen er tættere på

Amerikanske Conor O’Brien har sørget for at holde formen ved lige mens han gik uden klub.

Torsdag aften fik O’Brien 90 minutter i benene i La Manga Cup, da FC Nordsjælland tabte 2-1 til IK Start. – Selvom resultatet ikke var det bedste for os, så var det rart for mig at få 90 minutter i benene, det har jeg ikke fået siden sidste kamp med SønderjyskE. Så jeg kan da godt mærke at der mangler lidt på formen, men det føles som de små detaljer og forståelsen for holdet og de nye holdkammerater, fortæller Conor O’Brien, som nu har haft en lille uge med resten af truppen, men som har holdt formen ved lige hjemme i New York. – Det har været nogle rigtig gode træninger, og jeg er rigtig glad for at være kommet i gang og det er spændende at skulle spille fodbold med det her hold. Så selvom det har været en lang vej uden kontrakt, så er formen tættere på nu, siger O’Brien. Du kan i videoen ovenfor høre reaktionen fra Conor O’Brien efter kampen mod IK Start.