O’Brien: Jeg vil gøre en forskel

Kategorier

O’Brien: Jeg vil gøre en forskel

Amerikanske Conor O’Brien trænede lørdag første gang med de danske mestre i La Manga.

O’Brien har i et par år set FC Nordsjælland fra sidelinjen, og det har gang på været en imponeret amerikaner, der enten har kigget på eller selv deltaget når SønderjyskE har spillet imod FC Nordsjælland. O’Brien glæder sig over muligheden for at spille på et hold der spiller samme stil som ham selv. – Når man har spillet i samme liga som FC Nordsjælland, så har man set hvordan de spiller og hvor konkurrencedygtige de er og jeg er virkelig imponeret. Det er nemt for mig at sige at FC Nordsjælland var et af de hold jeg virkelig gerne ville spille for. Og jeg glæder mig sindsygt meget til at være her og komme rigtig igang med træningen og kampene, siger O’Brien og fortæller lidt om hvorfor han gerne vil skifte til FCN. – Jeg har sagt nej tak til andre klubber, fordi jeg tror på at FC Nordsjælland vil være med til at vise mine bedste kvaliteter og de vil kunne forbedre mig som fodboldspiller. Det kan være med til at tage mig til det næste niveau. Jeg er sikker på at det her hold vil gøre mig til den bedste fodboldspiller, og så er jeg også sikker på at jeg kan tilbyde holdet rigtig meget og være med til at gøre en forskel. Jeg kan være med til at gøre det her hold endnu bedre end det allerede er, fortæller Conor O’Brien. Du kan høre mere fra Conor O’Brien i videoen ovenfor.