Nyt eksklusivt nyhedsbrev

Kategorier


Nu har du mulighed for at komme med bag kulissen og få eksklusive nyheder via FCNews – foto: FCN.dk

Nyt eksklusivt nyhedsbrev

Få muligheden for at se det største grineflip nogensinde i FC Nordsjælland-truppen.

Grineflippet er en blandt mange andre spændende og eksklusive nyheder, som du i fremtiden kan finde hvis du melder dig til FCNews, som er FC Nordsjællands nye nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil give mulighed for at komme med bag kulissen i FC Nordsjælland. FCNews vil bringe dig videoer, eksklusive nyheder, spændende fotos og materiale, du ellers ikke vil finde andre steder. Du får muligheden for at følge livet bag kulissen helt tæt. FCNews vil også bringe konkurrencer, spændende og attraktive tilbud fra FCN shoppen og vores partnere, ligesom det også vil være her, du vil kunne stille spørgsmål til spillere og trænere.

Tilmeld dig FCNews ved at skrive din mailadresse i feltet til venstre under menuen.