Mikkel Jensen: Sjovt at prøve at spille back

Kategorier


FC Nordsjællands Mikkel Jensen spillede hele kampen som venstre back.

Mikkel Jensen: Sjovt at prøve at spille back

Uafgjort 1-1 mellem Danmark og Island i en meget velspillet U/18 landskamp i Farum Park

Farum Park lagde i aften kunstgræs til en meget velspillet U/18 landskamp, og de godt 400 tilskuere fik især i 2. halvleg et meget sprudlende dansk landshold at se. Kampen endte uafgjort 1-1, men efter spil og chancer burde danskerne have vundet. Island førte 1-0 ved pausen på et selvmål efter kun ti minutters spil, men midt i 2. halvleg fik Danmark udlignet ved Victor Ahlmann. Og mod slutningen af kampen vadede danskerne i åbne målchancer. FC Nordsjællands Emiliano Marcondes var meget tæt på at blive matchvinder med et dykkende skud kort før slutfløjtet, men bolden strøg lige over mål. Både Emiliano Marcondes og Mikkel Jensen spillede hele kampen, og de gjorde det begge særdeles godt. For Mikkel Jensen var det endda på en meget uvant plads som venstre back. Et spændende eksperiment for den normale offensivspiller med den store speed. Hans hurtighed kom imidlertid også til sin ret fra backpladsen, og så krydrede Mikkel Jensen indsatsen med et glimrende direkte frispark, der desværre prellede af på stolpen. Mikkel Jensen var også selv tilfreds med forløbet i den uvante rolle: – Det var sjovt at prøve at spille back. Det er lidt andre ting, man skal tænke på, og jeg er ikke så vant til de defensive pligter. Men i det system, vi spiller, er der god plads til backen til at løbe med helt frem, og det er altid godt at kunne flere ting på en bane. – Det var lidt ærgerligt, at frisparket ikke røg ind. Jeg må være lidt mere præcis næste gang. Det havde været dejligt at score her i Farum Park, for det er fantastisk at spille her og kunne gå lige fra omklædningsrummet og ind på et stort stadion, siger Mikkel Jensen. Det kan han måske prøve igen allerede på torsdag kl. 14.30, når de samme to nationer tager endnu en kamp mod hinanden i Farum Park. Trods kulden var der pænt besøgt af tilskuere, og der vil også til kampen på torsdag være gratis adgang i Farum Park og forplejning til publikum.