Lorentzen opereret i menisken

Kategorier


Kasper Lorentzen må desværre side ude med en skade – foto: Boesenfoto.dk

Lorentzen opereret i menisken

Efter ligalandsholdets kamp mod Canada fik Kasper Lorentzen smerter i det ene knæ. Af samme årsag måtte han sidde over de følgende trænings-sessioner og det blev derfor besluttet at hente ham hjem for yderligere undersøgelser.

Scanning og følgende undersøgelse viste desværre en rift på den udvendige menisk i højre knæ og fredag middag blev Kasper Lorentzens menisk syet. Det betyder at han desværre må se frem til ca. 3 måneders kamppause. Fysioterapeut Hans Ørting: – Undersøgelserne på Københavns Privathospital bekræftede desværre vores formodninger. Kasper har fået en mindre rift på den udvendige menisk i højre knæ, og den er nu blevet syet. Det betyder, at Kasper kan se frem til en kamppause på ca. tre måneder. Sportsdirektør Jan Laursen er naturligvis ked af situationen, primært på Kasper Lorentzens vegne: – Det er naturligvis et slag for os, at vi skal undvære Kasper Lorentzen det meste af foråret. Mest af alt ærgrer jeg mig på Kaspers vegne. Han var kommet rigtig godt i gang med en god kamp og et flot mål på landsholdet, og nu må han så i gang med det hårde arbejde for at komme tilbage. Det vil vi hjælpe ham med, så han hurtigst muligt kan blive fit for fight, og i mellemtiden har vi heldigvis dygtige alternativer til pladsen.