João Pereira: Glæder mig til Superligaen

Kategorier

João Pereira: Glæder mig til Superligaen

Transfervinduet bød på flere nye eksotiske spillere for FC Nordsjælland, og en af dem er João Duarte Pereira, som er glad for ankomsten til FCN.

FC Nordsjælland befinder sig for tiden i Spanien, hvor truppen arbejder hårdt på at ramme formen forud for Superliga-starten. En af de spillere som glæder sig til at se danske Superliga i aktion er den portugisiske forsvarsspiller João Pereira. – Det hele er selvfølgelig nyt og en så simpel ting som at lære alle navnene at kende i truppen tager tid. Men dem har jeg forhåbentlig om en uges tid eller to, smågriner Pereira og sætter lynhurtig fokus på niveauet på træningsbanen. – Det har været rigtig godt at komme i gang, jeg skal bruge noget tid på at komme i form, da jeg var skadet i et par måneder i efteråret. Jeg skal nok bruge en kamp for rigtig at vurdere hvor langt jeg er fra topformen, men der er et stykke vej endnu før det bliver rigtig godt, men konkurrencen på holdet er også rigtig stor. For det jeg har set indtil videre af holdet har været rigtig godt, og alle har et højt teknisk niveau. Det bliver sindssyg fedt når vi skal i gang med sæsonen, så skal vi vise os frem for resten af Superligaen og vores fans, fortæller Pereira. Du kan høre lidt mere fra João Pereira i videoen ovenfor, da han efter formiddagens træning også fik lov til at fortælle lidt om starten i FC Nordsjælland.