Indtryk fra La Manga

Kategorier

Indtryk fra La Manga

11 dages intensiv træningslejr er blevet forvandlet til en flok sultne FCN-spillere, der glæder sig til Superliga-starten i Farum Park den 3.marts mod AC Horsens.

Se videoen for at se lidt om hvad spillerne har foretaget sig, men også for at se nogle af de lidt sjove momenter, som endnu ikke har set dagens lys. Vil du se FC Nordsjælland i aktion i den sidste træningskamp inden det går løs mod AC Horsens, så er den kommende søndag sidste chance for at vurdere den aktuelle form for FCN-truppen. Malmø FF kommer på besøg, og der skal spilles to kampe. Kl.13.00 og kl.15.00, så der er rig mulighed for at tilbringe hele eftermiddagen med god fodbold i Farum Park. Boderne vil være åbne, så der er ingen der går sultne hjem. Så kom og se de danske mestre i den sidste test inden Superliga-start.