Hjulmand: Tættere på startopstillingen

Kategorier

Hjulmand: Tættere på startopstillingen

Søndag aften, klokken 19, går det løs mod Ruslands nummer et, CSKA Moskva.

Det er en super modstander at få lov til at slutte træningslejren af på, så der venter tigerne en hård test når de skal op imod russerne. – Nu begynder vi at være så tæt på Superligastart, at vi kommer tættere på de spillere der skal starte og kommer tættere på vores spil. Vi skal sørge for at spille så mange gode minutter som overhovedet muligt, fortæller Cheftræneren og supplerer om dagens modstander. – Vi har gjort meget for at få lov til at spille imod CSKA Moskva i den sidste kamp, således at vi får den stærkeste modstand hernede i den sidste kamp. Vi er oppe imod en klasse modstander, det bedste russiske hold i øjeblikket, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Kasper Hjulmand i videoen ovenfor, og husk at du kan følge liveopdateringen fra kampen på vores Facebook side.