Hjulmand: Intens og uhyggelig vigtig træningslejr

Kategorier

Hjulmand: Intens og uhyggelig vigtig træningslejr

FC Nordsjælland taer fredag afsted på træningslejr i Spanien. La Manga bliver de næste 11 dage spillernes base.

Træningslejren er altid en periode som trænerteamet ser frem til, da det giver dem unikke muligheder for at arbejde med spillerne i næsten alle døgnets vågne timer. – På La Manga bliver det første gang at vi har hele truppen samlet, med de nye og vores landsholdsspillere. Så bare det er jo fantastisk. Men vi har et stort stykke arbejde vi skal have lavet, og vi har meget vi skal nå. Det bliver en uhyggelig vigtig og meget intens træningslejr, hvor vi har mange træningspas og tre forhåbentlig gode træningskampe i vente, fortæller Cheftræneren. Hør mere fra Kasper Hjulmand om træningslejren i videoen ovenfor.