Hjulmand: God træningskamp i vente

Kategorier

Hjulmand: God træningskamp i vente

FC Nordsjælland spiller lørdag kl.12.00 mod de svenske mestre fra Elfsborg i Farum Park.

Elfsborg nuppede i sidste sæson det svenske mesterskab, og klubben har igennem flere år ligget med i toppen af Allsvenskan. Mestrene fra de to nordiske lande krydsede også klinger sidste år samme tid, og har løb FCN med en 2-1 sejr på to mål af Søren Christensen. Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til at komme i kamp i Farum mod en stærk modstander. – Vi er glade for at Elfsborg kommer ned og spiller imod os, vi havde en god træningskamp mod dem sidste år. Det er de svenske mestre, som klart har lagt på deres spil. Det er en rigtig god modstander, som vi glæder os meget til at møde dem, så der vil være noget godt i vente, fortæller Kasper Hjulmand og forventer at holdet kommer tættere på de mønstre der trænes dagligt på. – Jeg forventer vi kommer tættere på vores spil i forhold til mod St. Pauli, for vi er nu kommet en uge længere ind i den fysiske træning, og det er nok nogle tunge ben vi kommer til at løbe rundt med. Der er nogle fysiske ting og nogle taktiske elementer vi arbejder på. Vi skal blive bedre i vores sammenhæng i både defensiven og offensiven, siger Hjulmand. Det er kl.12.00 at kampen sparkes gang, og der vil være gratis entre for publikum og mulighed for at proviantere i boderne.