Hjulmand: Flere ting skal fungere nu

Kategorier

Hjulmand: Flere ting skal fungere nu Søndag er sidste chance for at se drengene i aktion inden det brager løs i Superligaen. Men det er også sidste chance for trænerteamet for at se deres spillere i kamp inden AC Horsens kommer på besøg i den første omgang af det forår som skal angribes. Der bliver spillet to kampe på søndag, hvor den første kamp vil byde på de to hold i stærkeste opstilling. Der er kickoff kl.13.00, og igen kl.15.00 spilles der så igen, således at alle spillere for minutter i benene. Det betyder altså at begge mandskaber stiller med to hold. Cheftræner Kasper Hjulmand: – Sidste kamp inden Superliga-start er altid lidt speciel, man vil selvfølgelig gerne se så mange ting som muligt fungere. Men omvendt er vi også så tæt på premieren at det altid vil sidde i baghovedet at der kun er en uge til starten. – Men vi har valgt at lave to kampe mod Malmö, så vi får så mange spillere i spil som overhovedet muligt. Men det er vigtigt at vi spiller nogle gode minutter og får en god følelse i kroppen af at vi er på rette vej, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Cheftræneren i interviewet ovenfor. Hvis ikke du har mulighed for at komme på stadion kan du få liveopdatering fra kampen på vores facebook side. Husk at du allerede nu kan købe din billet til den første Superliga-kamp mod AC Horsens i Farum Park. Det kan du gøre her.