Hjulmand: Fantastisk med truppen samlet

Kategorier

Hjulmand: Fantastisk med truppen samlet

Søndag møder FC Nordsjælland norske Aalesund, og det bliver første gang at Cheftræner Kasper Hjulmand har hele truppen til rådighed.

– Det er en fornøjelse at være her, og for første gang er hele truppen samlet. Conor O’Brien er også ankommet nu, og nu begynder arbejdet for alvor for at få tingene til at passe og få faserne til at hænge sammen. Vi kan nu arbejde hen imod de nye ting vi gerne vil have arbejdet ind i holdet henover foråret. Vi skal blive bedre end i efteråret, og det skal ske ved hårdt arbejde på træningsbanen, siger Hjulmand og kigger frem imod første træningsmodstander i La Manga Cup. – Aalesund er en rigtig god modstander, hvor vi skal have bygget mere på spillet. Det er en klub, som har nogle hurtige spillere, og som nok skal yde os god modstand, fortæller Cheftræneren. Du kan høre mere fra Hjulmand i videoen ovenfor.