Flot langskudsmål af Emiliano

Kategorier


De unge har arbejdet godt ved træningen og fik chancen i kamp i dag.

Flot langskudsmål af Emiliano

FC Nordsjælland tabte 1-2 til IK Start i en meget jævnbyrdig kamp, hvor nordmændene var bedst før pausen, mens FCN styrede 2. halvleg

Det lykkedes heller ikke for FC Nordsjælland at vinde i andet forsøg under træningsturneringen La Manga Cup. Dagens kamp mod norske IK Start blev tabt med 1-2 trods en meget flot indsats gennem hele 2. halvleg og en pragtscoring af unge Emiliano Marcondes. Det norske mandskab levede op til sit navn og kom godt ud af Start-hullerne, og allerede i det 3. minut gav det et straffespark, som Hoff eksekverede til 1-0. Det fejede benene lidt væk under FCN-holdet, hvor der var skiftet på alle 11 pladser i startformationen i forhold til den første kamp på La Manga. FCN var dog ved at finde rytmen og skabte en god målchance ved anfører Søren Christensen kort før, det igen gik galt i forsvaret efter 20 minutters spil, hvor Castro udnyttede en lidt tilfældig chance til 2-0. Det mål gav de fysisk stærkere nordmænd ekstra selvtillid og et overtag, som det tog lidt tid for det unge FCN-mandskab at ryste af sig. Det var dog tæt på en reducering, da Mark Gundelach tog et rush op af banen fra sin plads som højre back og via bandespil med et par medspillere nåede helt igennem til afslutning i feltet. Men afslutningen blev klaret, og så måtte Thomas Villadsen i FCN-målet i stedet diske op med en vigtig parade for at hindre yderligere norsk scoring kort før pausen. FC Nordsjælland foretog tre udskiftninger i pausen, og holdet kom langt bedre fra start i 2. halvleg. Indskiftede Emiliano Marcondes stemplede straks ind med en pragtscoring til 1-2, da han tog chancen langt udefra. Det flotte langskudsmål i 48. minut blev signalet til en nordsjællandsk storoffensiv. Knap 10 minutter senere burde Emiliano Marcondes selv have udlignet, da han blev helt fritspillet efter glimrende forarbejde af Nichlas Rohde og en super pasning fra Conor O’Brien. Desværre var der ikke mere krudt i Emilianos støvle, og målmanden kunne redde det svage skud. João Pereira var nærgående med et hovedstød, og Mario Ticinovic testede den norske keeper med et godt langskud. Tættest på udligningen var dog unge Mikkel Jensen på en tværpasning fra Ricardo Bueno, men hans skud fra nært hold blev lige blokeret af en forsvarer i sidste øjeblik. Den fortjente udligning udeblev. I stedet måtte Thomas Villadsen til sidst præstere en pragtredning for at hindre yderligere norsk scoring. Mange unge tigre fik chancen mod IK Start, og da de havde rystet forskrækkelsen i starten af kampen af sig, fik de ind imellem vist glimrende prøver på det spil, FC Nordsjælland gerne vil stå for. Så selv om det blev til endnu et nederlag var der mange positive ting at tage med fra kampen for FC Nordsjælland, der spiller sidste kamp på turen på søndag mod russiske CSKA Moskva. Matchfacts:
FC Nordsjælland-IK Start 1-2 (0-2)
Mål:
3. minut: 0-1 Hoff (straffe)
20. minut: 0-2 Castro
48. minut: 1-2 Emiliano Marcondes
FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
16 Thomas Villadsen
3 Francisco Calvo – ind i 70. minut 23 Mario Ticinovic
4 Conor O’Brien
13 Ogushan ”OG” Aynaoglu – ind i 65. minut 31 Mikkel Jensen
17 Søren Christensen – ind i 46. minut 34 Emiliano Marcondes
19 Mark Gundelach
24 Kamal Issah – ind i 46. minut 30 Lasse Petry
28 Nichlas Rohde – ind i 65. minut Ricardo Bueno
35 Andreas Maxsø
36 Kristian Lindberg – ind i 80. minut 33 Pascal Gregor
39 Nichlas Johannesen – ind i 46. minut 12 João Pereira
Startformation:
Villadsen – Gundelach, Maxsø, Calvo, Johannesen – Issah, O’Brien, Søren C – Lindberg,Rohde,OG.