FCN i rødt og hvidt

Kategorier


Kristian Lindberg, der her scorer i pokalkampen mod FCM, spillede den første time for det danske U/19 landshold i England.

FCN i rødt og hvidt

Fire FCN-spillere var i aftes i aktion på U/19 landsholdet i England, og i aften er Jesper Hansen og Jores Okore i truppen til A-landsholdets kamp i Makedonien

Mange FCN-spillere er afsted i landsholdstjeneste i øjeblikket. Jesper Hansen og Jores Okore var således blot lige hjemme at vende i weekenden efter Ligalandsholdets tur til Arizona, før de satte kurs mod Makedonien med det danske A-landshold. Venskabskampen i Skopje spilles i aften kl. 19.30 og vises på TV2. Landstræner Morten Olsen har meddelt, at Kasper Schmeichel vil få sin landsholdsdebut i målet i den kamp, og får Jesper Hansen også spilletid mod Makedonien, vil det ligeledes være debut for FCN-keeperen. For den kun 20-årige forvarer Jores Okore kan det blive landskamp nr. 5. Allerede i aftes var fire andre FCN-spillere i aktion i rødt og hvid, da Danmarks U/19 landshold tabte 1-3 til England i Doncaster. Nyindkøbte Nicolai Johannesen var med fra start i forsvaret, og det samme var angriberen Kristian Lindberg. Emiliano Marcondes kom på banen små tyve minutter før tid, og med ti minutter igen gjorde Andreas Maxsø ham selskab som indskiftet i stedet for sin nye klubkammerat Nicolai Johannesen. Læs om kampen ved at KLIKKE HER