FCN i boldleg i La Manga

Kategorier


Boldene kom også i spil, da der i dag blev taget holdbillede af hele FCN-truppen under træningslejren på La Manga.

FCN i boldleg i La Manga

Der blev i dag taget holdbillede af hele FCN-truppen. Her er lidt billedindtryk fra dagens aktiviteter på træningslejren

Blå himmel og strålende humør kendetegner FC Nordsjællands træningslejr i La Manga, hvor der arbejdes intenst med finpudsning af detaljer, så FCN kan stå bedst muligt rustet til forårspremieren hjemme mod Horsens søndag 3. marts kl. 14. Der er nu kun to en halv uge til det går løs for alvor, og træningslejren i La Manga giver igen i år trænerstaben ideelle betingelser i forberedelserne med en samlet trup. Næste træningskamp under opholdet er i morgen torsdag kl. 18.00 mod IK Start fra Norge. Spillerne arbejder hårdt ved træningen hver eneste dag, men på dagens program var der også et mere afslappende punkt, nemlig holdfotografering. Hele truppen og trænerstab blev fotograferet i det nye Diadora-dress, og seancen sluttede med lidt festlig boldleg. Spillerne glæder sig til at komme igang i igen i Superligaen og gå til angreb her i foråret. Så boldene får ikke lov at ligge stille ret længe af gangen. Her er lidt billedindtryk fra dagens træning, og for alle de fans, der næsten heller ikke kan vente, er det hele tiden muligt at holde nærkontakt via facebook, hvor der konstant kommer nyt fra La Manga.
Hjulmand instruerer de nye unge drenge.
AC viser sine teknik for Mark Strudal, som misundeligt kigger på.
John Bredal har gang i standard-situationerne.
Mathias Zangenberg i gang med opovarmningen af spillerne.
Kasper Hjulmand og Christian Nielsen har en kort samtale under dagens træningen.

Ricardo Bueno i gang med en afslutning.