FCN fik dommer besøg

Kategorier


Det var en flok interesserede FCN-spillere der lyttede til hvad dommer Lars Christoffersen havde på programmet – foto: fcn.dk

FCN fik dommer besøg

Forud for forårssæsonen var dommer Lars Christoffersen forbi Farum Park.

Lars Christoffersen er en af de dommere, som dømmer i Superligaen, og faktisk fik Lars Christoffersen også prædikatet FIFA-dommer i 2008, og siden da er det kun gået frem ad for den 40-årige dommer. Det var dog ikke for at dømme en kamp, at Lars Christoffersen var forbi Farum Park og FC Nordsjælland, det var nemlig for at give FCN-spillerne en ide om hvad de kan forvente sig i foråret af eventuelt nye retningslinjer fra dommerne. Christoffersen havde flere video-klip med, for at vise enkelte situationer, som er blevet diskuteret i elite-dommer gruppen. De klip blev forklaret og spillerne kunne stille spørgsmål til hvorfor, dommerne griber situationer an som de gør. – Det er altid meget fint lige at få muligheden for at høre lidt om hvad der er blevet ændret eller strammet op på. Det er jo ikke altid os spillere tænker det samme som dommerne, men nu har vi lige en kort mulighed for at stille de ’dumme’ spørgsmål, som vi ikke kan stille i kampene. Og Lars Christoffersen har mulighed for at fortælle os, hvorfor de gør, som de gør. fortæller Kasper Lorentzen. Hvis du vil se, om FC Nordsjælland har forstået nogle af de nye dommer-tiltag, så skal du komme i Farum Park på søndag til den første kamp i foråret. Der er kickoff kl.14.00.