FCN er ubesejret i Farum Park i et år

Kategorier


Kristian Lindbergs hovedstødsmål gav 1-0 sejren over Horsens i søndags og dermed den 17. Superligakamp i træk i Farum Park uden nederlag for FC Nordsjælland.

FCN er ubesejret i Farum Park i et år

– Vi vil blive ved med at forsvare fortet, alt hvad vi kan, siger cheftræner Kasper Hjulmand, nu hvor FC Nordsjælland har spillet et helt år uden nederlag i Superligaen

Når FC Nordsjællands tigre løber ind i Farum Park Langfredag 29. marts kl. 15.00 mod AGF, er det med den ballast at have spillet et helt år uden nederlag i Superligaen på hjemmebane. Sejren på 1-0 over Horsens i forårspremieren var den 17. Superligakamp i træk som ubesejret i Fort Farum Park. I mestersæsonen 2011/12 var FCN Superligaens bedste hjemmehold, og den fantastiske statistik følger tigrene glimrende op i den nye sæson. Til stor tilfredshed for cheftræner Kasper Hjulmand: -Vi har længe bestræbt os på at skabe en stærk hjemmebane. Skal man være med i den sjove ende af ligaen, ved vi, at forudsætningen er, at man er meget svær at slå på hjemmebane. – Det er også en fornøjelse at mærke den stigende opbakning fra tilskuerpladserne. Det betyder meget for os, og vi vil blive ved med at forsvare fortet, alt hvad vi kan. Fodbold skal opleves på stadion. – Vi går efter at udbygge stimen og har som mål at få Farum Park fyldt til hver kamp. Der er hele tiden fremgang, og det kan vi tydeligt mærke på banen. Det gør os sværere endnu at slå hjemme, siger Kasper Hjulmand. Det seneste nederlag daterer sig helt tilbage til 18. marts 2012, og det var det eneste sidste år. Så der er virkelig noget at leve op til her i 2013, hvor status som ubesejret på den nye bane og i hele denne sæson skal forsvares i de to påskekampe i Farum Park, mod AGF Langfredag 29. marts kl. 15.00 og herefter forhåbentlig igen 2. påskedag 1. april kl. 15.00 mod FC Midtjylland.