Emiliano: Fedt at spille på hjemmebane

Kategorier


De tre U/18 landsholdsspillere fra FCN klar til dagens træning i Farum Park. Fra venstre er det Nicklas Mouritsen, nytilkomne Mikkel Jensen og Emiliano Marcondes.

Emiliano: Fedt at spille på hjemmebane

FC Nordsjælland har tre spillere på det danske U/18 landshold, der møder Island tirsdag kl. 18.00 i Farum Park

– Jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver fedt at spille på hjemmebane. En landskamp på eget underlag, som vi FCN-spillere kender bedre end de andre, og på et rigtigt stadion. Bare der også kommer mange tilskuere, så bliver det ekstra sjovt. Sådan lyder det fra FC Nordsjællands Emiliano Marcondes, der er den ene af de tre FCN-spillere, der har fået valg til det danske U/18 landshold, der i morgen tirsdag kl. 18.00 møder Island i Farum Park. De to øvrige er nytilkomne Mikkel Jensen og Nicklas Mouritsen. Hele truppen er samlet i Farum Park i fire dage og var til den første fællestræning i dag. Der spilles to venskabskampe mod Island på kunstgræsset i Farum Park, da der også er arrangeret returmøde på torsdag kl. 14.30. – Vi ser frem til både samlingen og de to kampe. Det var jo Island, der snupepde EM-billetten for næsen af os. Det var lidt bittert, og det skal gerne hævnes nu, siger Emiiano Marcondes, der ligsom Mikkel Jensen har været med FC Nordsjællands Superligatrup på træningslejren på La Manga men er rejst lidt før hjem for at være med i U/18 landsholdssamlingen. Emiliano nåede også at blive målscorer for FCN i kampen mod IK Start under opholdet på den spanske solkyst. – Jeg synes, jeg har lært rigtig meget af træningslejren på La Manga. Det gav selvfølgelig lidt ekstra selvtillid at score, men det vigtigste har været at deltage i det høje tempo, træningen bliver afviklet i på Superliganiveau. Jeg føler, at det giver mig lidt overskud, og jeg er blevet hurtigere til at tænke fodbold, siger Emiliano, der forhåbentlig også får det bevist i de to venskabskampe mod Island. Der er gratis adgang for alle til begge kampene i Farum Park. U/18 landsholdet består af Danmarks bedste spillere årgang 1995. Normalt kan Danmark ikke være vært for den slags testkampe i februar måned, hvor græsbanerne herhjemme er ubrugelige, og hos DBU glæder man sig over den mulighed, der nu er opstået med kunstgræsbanen i Farum Park: Se DBU-plakaten for kampene ved at KLIKKE HER og print den eventuelt ud til ophængning på skoler, arbejdspladser og i klubber, så vi kan blive rigtig mange tilskuere til de to landskampe i Farum Park. Herunder ses spillerne samlet til den første DBU-træning i Farum Park: