Dobbelt fodbold-test i Farum Park søndag

Kategorier


Gutterne er klar til at stå sammen på søndag – foto: fcn.dk

Dobbelt fodbold-test i Farum Park søndag

På søndag er det sidste chance for at se tigrene i aktion og vurdere formen inden, det går løs den 3.marts mod AC Horsens i Farum Park.

FC Nordsjælland er vendt hjem igen fra træningslejren i Spanien, og spillerne er efterhånden klar til at indlede sæsonen. Det er nu kun de sidste detaljer der mangler, og hvis du vil se holdet og de nye spillere, inden det går løs i Superligaen, så er det sidste chance på søndag. Malmø FF kommer på besøg til det, der bliver en dobbelt-affære. Det betyder, du kan hygge dig hele søndag eftermiddag i Farum Park, da der både spilles kamp kl. 13 og kl. 15. Begge hold stiller i noget nær stærkeste opstilling til første kamp. Malmø FF sluttede sidste sæson som nummer 3 i Allsvenskan med kun tre point fra guldmedaljerne, så det er et stærkt svensk mandskab, der møder op til den sidste test. Der vil være gratis adgang til kampene og åben i boderne, så ingen behøver gå tørstige eller sultne fra stadion. Tribune A vil være åben med adgang via A1.  Stemningstribunen vil også være åben med indgang via A1. Derudover vil tribune B være åben for udeholdets fans med indgang via B2.