Den nye FCN shoppen slår dørene op

Kategorier


Bliv klædt på i Diadora dress ligesom FC Nordsjællands Superligatrup.

Den nye FCN shoppen slår dørene op

Onsdag kl. 16.30 åbner FCN shoppen igen efter den store ombygning. Kom og se den udvidede shop med de mange varer og det nye Diadora dress præsenteret i en lækker opsætning. I samarbejde med Diadora tilbydes ekstra gode åbningstilbud.

Siden jul har der været lukket i FCN shoppen, der er blevet om- og udbygget, så de mange varer kan præsenteres i flot opsætning for FC Nordsjællands fans. Shoppen er ikke blot blevet større. Den har også skiftet stil og virker ekstra indbydende til præsentation af de mange nye Diadora produkter. FC Nordsjælland har skiftet tøjmærke til Diadora, og det sætter naturligvis sit markant ændrede præg på hele butikken. Der er smart Diadora dress for enhver smag, så der er ingen undskyldning for ikke at være klædt som FC Nordsjællands Superligaspillere, når forårssæsonen skydes i gang søndag 3. marts kl. 14 i Farum Park mod Horsens. Den kamp er Opening Day i Farum Park, men forinden har FCN shoppen altså sin egen åbningsdag, når dørene slås op for kunderne onsdag 20. februar kl. 16.30 med en stribe fantastiske åbningstilbud. FCN shoppen er placeret samme sted i Farum Park, altså lige ved siden af hotelindgangen. Kom og vær med til den festlige start sammen med alle de andre FCN-fans, der gerne vil være klædt rigtigt på til forårspremieren i Farum Park.