Den nye FCN shoppen faldt i smag hos kunderne

Kategorier


FCN shoppen har også fået et nyt flot indgangsparti ved siden af hotelindgangen i Farum Park.

Den nye FCN shoppen faldt i smag hos kunderne

Onsdag slog FCN shoppen dørene op efter den store om- og udbygning, og det nye look imponerede de mange kunder

FCN shoppen i Farum Park har været lukket siden jul for at blive om- og udbygget, og i går slog den nye FCN shoppen dørene op til en butik, der imponerede de mange kunder, der mødte op på åbningsdagen. Der er fine åbningstilbud som gælder i en uge frem til på onsdag, så var du ikke blandt kunderne i går, er der god grund til at aflægge FCN shoppen et besøg snarest. Se åbningstilbudene ved at KLIKKE HER Åbniongstiderne er mandage til torsdage fra 16.30 til 19 samt lørdage fra 10 til 13. I denne uge er der desuden åbent på søndag fra kl. 12, så alle, der kommer i Farum Park for at se FC Nordsjællands sidste træningskamp mod Malmø søndag kl. 13 i Farum Park, også kan få et kig ind i de nye lokaliteter både før og efter kampen. Der var en yderst positiv stemning på åbningsdagen, hvor kunderne var imponerede af måden, de mange varer blev præsenteret på. FCN shoppen virker åben og rummelig, og den lækre opsætning faldt i god smag. Mange kunder var i dialog med personalet omkring indretningen, og der var således også masser af brugbar feed back. Blandt varerne faldt især de nye smarte målmandstrøjer i øjnene og blev et salgshit. I det hele taget var alt det nye Diadora tøj meget synligt og en publikumsmagnet. Rigtig mange fans vil hurtigst muligt være i samme dress som Superligaholdet. Herunder ses en række billeder fra FCN shoppen og de første kunders besøg: